Година Землі 2016

   19 березня о 20.30 мільйони людей по всьому світу на годину вимикають світло в домівках, на робочих місцях та навіть у знакових спорудах на кшталт Ейфелевої вежі та Сіднейської опери - аби підтримати всесвітній природоохоронний рух. Взяти участь у Інтернет-флешмобі Естафета добрих справ, який цьогоріч запускає Година Землі в Україні, може кожен охочий, повідомляють ICTV Факти

    Необхідно лише зняти відео до 20 секунд про власний посильний внесок у збереження навколишнього середовища та викласти його в соціальних мережах із хештеґом #estafeta_dobra. 

  Передбачається, що до акції приєднаються українські культурні та громадські діячі, артисти, які викладатимуть свої відео протягом місяця на сторінках Години Землі в соцмережах і власним прикладом надихатимуть громадян країни робити добро для планети. 
  Інтернет-флешмоб покликаний звернути увагу українців на Годину Землі та залучити до здійснення корисних для планети вчинків. 
   Кампанію Година Землі-2016 підтримує Міністерство екології та природних ресурсів України та Державна агенція з енергоефективності та енергозбереження України. 
   Година Землі, яка проводиться в Україні 8-й рік поспіль, була започаткована Всесвітнім фондом природи WWF в Сіднеї (Австралія) у 2007 році, коли 2 мільйони людей вимкнули світло у своїх домівках. Рекордним став 2015 рік, в якому до кампанії приєдналися понад 7 тис міст у 172 країнах, з них понад 50 міст України.                                                                        

Година Землі.pdf

    

Home